Taatusti puhdasta jälkeä! Pesula Haukiputaalla, Oulun kupeessa

Fixuremppa Oy:n alla toimiva Pesu-Fix on ammattimaisia pesulapalveluita yrityksille ja kotitalouksille tarjoava yritys Haukiputaalla, Oulun kupeessa. Pesulamme palveluihin kuuluvat kaikenlaiset vesipestävät kodintekstiilit, päiväpeitot, tyynyt, matot, työvaatteet ja muut tekstiilit. Tervetuloa nopean, tehokkaan ja ystävällisen palvelun pesulaan Haukiputaalle - tutustu pesulaamme tästä!

Mattopesu ammattitaidolla

Lähes kaikki mattolaadut vaativat nykyisin laakapesua. Pesulamme tarjoama mattopesu käsittää laakapesun ja asianmukaisen kuivauksen; matto tulee kuivata nopeasti. Näin vältetään se, että matto ei tuoksu tunkkaiselta. Pesu-Fix pesee matot ammattitaidolla.

kalusteiden puhdistusta

Pesu-Fix tekee myös koti- ja yrityskalusteiden puhdistusta. Voimme puhdistaa kaikki vesipesun kestävät kalusteet, sohvat, nojatuolit, baarijakkarat yms. Ota yhteyttä ja kysy lisää pesulamme palveluista!

UUTENA PALVELUNA KORJAUSOMPELU!

Hinnasto löytyy pesulan sivuilta.

 

Pesulamme löytää osoiteesta: Revontie 2, 90830 Haukipudas. Meidät tavoittaa puhelinnumerosta : 044 571 3052.

Palveluidemme hinnaston voit katsoa pesu-fix.fi -sivuilta. 

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli kiinnostuit palveluistamme ja haluaisit kysyä lisää, ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Fixuremppa Oy
Veistotie 2
90840 HAUKIPUDAS

Y-tunnus: 21595111
Puh: +358445713050

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Fixuremppa Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.