Fixuremppa Oy – Oulun seudun fiksuin kiinteistöhuolto

Hyvin huollettu kiinteistö ja siisti ympäristö lisäävät kiinteistön arvoa, asumismukavuutta ja viihtyisyyttä. Fixuremppa Oy tarjoaa monipuolisia kiinteistöhuolto- ja kunnossapitopalveluita Haukiputaalla ja muualla Oulun seudulla.

Laaja asiakaskunta, monipuoliset palvelut

Fixuremppa Oy:n vahvuuksia ovat palvelun hyvä laatu, osaava ja motivoitunut henkilöstö sekä joustavuus asiakkaan tarpeiden mukaan. Asiakkainamme ovat mm. taloyhtiöt, liikekiinteistöt, ravintolat, kaupat sekä useat muut eri yritykset. Toteutamme muun muassa seuraavia kiinteistöhuollon palveluja:

 • lumityöt
 • hiekotus
 • puhtaanapito 
 • viheralueiden hoito
 • yleishuolto ja valvonta
 • kulutusseuranta
 • pienet LVI-huoltotyöt
 • ovenavaukset
 • liputukset
Ulkovalon korjaus

Lisäksi toteutamme kaikki muut kiinteistöhuolto- ja kunnossapitotyöt, joista asiakkaan kanssa sovitaan. Kätevintä on tilata meiltä kaikki tarvitsemasi kiinteistöhuoltopalvelut yhtenä pakettina, mutta hoidamme mielellämme myös yksittäisiä työtehtäviä.

PÄIVYSTYS 24H

044 571 3053

Päivystysaikana suoritamme korjaukset, joita ei vaaraa aiheuttamatta voi siirtää normaalille työajalle. Ovenaukaisussa asukkaan tulee aina esittää henkilöllisyyspaperit. Ovi avataan vain asukasluetteloon merkityille henkilöille. Ovenavausmaksut on suoritettava käteisellä ovenavaustapahtuman yhteydessä. Jälkikäteen laskutettaessa veloitamme 10 € laskutuslisän. 

KAIKISTA HUOLTOTÖISTÄ MERKINTÄ SÄHKÖISEEN HUOLTOKIRJAAN

Kaikista huoltotöistä teemme merkinnän kiinteistön sähköiseen huoltokirjaan. Erilaisten vahinkojen, esimerkiksi liukastumistapauksen sattuessa huoltokirjasta löytyy merkintä suoritetusta hiekoituksesta todisteeksi vakuutusyhtiölle. Tarkoin täytetty huoltokirja ylläpitää kiinteistön arvoa.


KIINTEISTÖHUOLTOA AMMATTITAIDOLLA

Kun haluat kiinteistöhuollon sujuvan laadukkaasti, luotettavasti ja ajallaan, ota yhteyttä Fixuremppa Oy:n ammattilaisiin. Palvelemme asiakkaita laajalti Oulun seudulla.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli kiinnostuit palveluistamme ja haluaisit kysyä lisää, ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Fixuremppa Oy
Veistotie 2
90840 HAUKIPUDAS

Y-tunnus: 21595111
Puh: +358445713050

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Fixuremppa Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.