Remontti- ja rakennuspalvelu Oulun seudulla

Monipuolisten kiinteistöpalveluiden lisäksi Fixuremppa Oy tarjoaa kattavat remontti- ja rakennuspalvelut Haukiputaalla ja muualla Oulun ympäristökuntien alueella. Asiakkainamme ovat mm. kotitaloudet, taloyhtiöt, liikekiinteistöt sekä rakennusyritykset. Vahvuuksiamme ovat palvelun hyvä laatu, osaava ja motivoitunut henkilöstö sekä joustavuus asiakkaan tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Remontit ja rakentaminen avaimet käteen -palveluna

Olipa remonttisi pieni tai suuri, toteutamme sen takuutyönä. Fixuremppa Oy suorittaa niin keittiöremontit, kylpyhuoneremontit, saunaremontit kuin monet muutkin kodin tai yrityksen remontti- tai rakennustyöt ammattitaidolla. Halutessasi hoidamme kaiken aina suunnittelusta loppusiivoukseen. Fixuremppa Oy:n luotettavat ammattimiehet hoitavat remontti- ja rakennustyöt aina sovitun aikataulun ja budjetin puitteissa.

Asentajalillamme on VTT:n myöntämät henkilösertifikaatit märkätilojen vedeneristyksiin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että työntekijän ammattitaito vedeneristystehtäviin on VTT:n toimesta todettu hyväksi näyttökokeella ja tentillä.

Remontti- ja rakennuspalvelut kotitalouksille ja yrityksille

Fixuremppa Oy tarjoaa seuraavat remontti- ja rakennustyöt Oulun seudulla:

 • keittiöremontti
 • kylpyhuoneremontti
 • saunaremontti
 • huoneisto- ja toimitilaremontit
 • ulkovuoriremontit
 • uudisrakentaminen

Lisäksi teemme myös muita remontti- ja rakennustöitä sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli kiinnostuit palveluistamme ja haluaisit kysyä lisää, ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Fixuremppa Oy
Veistotie 2
90840 HAUKIPUDAS

Y-tunnus: 21595111
Puh: +358445713050

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Fixuremppa Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.