Remontti- ja rakennuspalvelu Oulun seudulla

Monipuolisten kiinteistöpalveluiden lisäksi Fixuremppa Oy tarjoaa kattavat remontti- ja rakennuspalvelut Haukiputaalla ja muualla Oulun ympäristökuntien alueella. Asiakkainamme ovat mm. kotitaloudet, taloyhtiöt, liikekiinteistöt sekä rakennusyritykset. Vahvuuksiamme ovat palvelun hyvä laatu, osaava ja motivoitunut henkilöstö sekä joustavuus asiakkaan tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Remontit ja rakentaminen avaimet käteen -palveluna

Olipa remonttisi pieni tai suuri, toteutamme sen takuutyönä. Fixuremppa Oy suorittaa niin keittiöremontit, kylpyhuoneremontit, saunaremontit kuin monet muutkin kodin tai yrityksen remontti- tai rakennustyöt ammattitaidolla. Halutessasi hoidamme kaiken aina suunnittelusta loppusiivoukseen. Fixuremppa Oy:n luotettavat ammattimiehet hoitavat remontti- ja rakennustyöt aina sovitun aikataulun ja budjetin puitteissa.

Asentajalillamme on VTT:n myöntämät henkilösertifikaatit märkätilojen vedeneristyksiin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että työntekijän ammattitaito vedeneristystehtäviin on VTT:n toimesta todettu hyväksi näyttökokeella ja tentillä.

Remontti- ja rakennuspalvelut kotitalouksille ja yrityksille

Fixuremppa Oy tarjoaa seuraavat remontti- ja rakennustyöt Oulun seudulla:

  • keittiöremontti
  • kylpyhuoneremontti
  • saunaremontti
  • huoneisto- ja toimitilaremontit
  • ulkovuoriremontit
  • uudisrakentaminen

Lisäksi teemme myös muita remontti- ja rakennustöitä sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kerro meistä kavereillesi

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli kiinnostuit palveluistamme ja haluaisit kysyä lisää, ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!